Kiezers bedankt!

Het CDA is blij met de voorlopige uitslagen die via de exitpolls bekend zijn geworden. Hieruit blijkt dat ook de kiezer een sterk Europa wil, dat kan beschermen wat van waarde is. Het constructieve Europese midden heeft gewonnen!

De generaties voor ons begonnen ooit met samenwerking in Europa om de vrede te bewaren. Daarna volgde samenwerking voor meer welvaart. En nu, vandaag de dag, is onze manier van leven van onschatbare waarde. Maar er zijn bedreigingen in de wereld waar we ons tegen moeten beschermen.

Onze veiligheid, welvaart en manier van leven zijn het beschermen waard. Europa is het beschermen waard, want de toekomst van onze kinderen is het beschermen waard. En daar zal het CDA zich altijd voor blijven inzetten. Voor het land dat we door willen geven.

Op deze site vind je info over lijsttrekker Esther de Lange, over onze standpunten en verkiezingsprogramma, over onze kandidaten en over de Europese Volkspartij. 

Word nu lid

Meld u aan!

Onze EU-kandidaten

Nieuws

Doe mee!

Het komt er nu op aan!

De toekomst van Europa is in onze handen. Het CDA wil in Europa beschermen wat voor ons van waarde is. Beslist u mee over de koers van het CDA? Word dan nu lid en doe mee!

Steun onze campagne!

Doneren
Hoeveel wilt u doneren?*

* Verplicht veld

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.