28 augustus 2017

Bent u één van de sterren die in Europa wil stralen?

Samen met acht collega’s in het Europees Parlement ga ik actief aan de slag. Elk in ons eigen land proberen we de burger meer bij Europa te betrekken via de actie ‘Let the Stars Shine’. Zodat de mensen die dankzij Europa verder komen, gaan stralen. We kiezen er daarom voor Europa van onderaf aan te pakken en te laten zien, waar Europa er toe doet in het leven van alledag.

Tijdens de Biobased Inspiratiedag op 30 augustus wordt in aanwezigheid van Eurocommissaris Cretu het startsein geven voor de actie ‘Let the Start Shine’. Deze actie richt zich op ‘sterren’ op het gebied van Biobased producten, maar ook is er de mogelijkheid u aan te melden onder de categorie ‘overige initiatieven’.

Wilt u uw verhaal vertellen, meldt u zich dan aan voor de verkiezing van de beste projecten van de EU. Dit biedt u de kans uw ideeën te presenteren op een expositie in het Europees Parlement begin 2018.
De regels zijn simpel:

• Vermeld of u meedoet als persoon, vereniging, organisatie of bedrijf;
• Vermeld de naam van een contactpersoon en zijn/haar contactgegevens;
• U kunt één of meerdere ideeën insturen;
• Geef aan, voor welke categorie u uw voorstel indient: ‘Biobased producten’ of ‘Overig’;
• Vertel uw verhaal over het belang van Europa voor de toekomst van uw project of initiatief. Dit kan in woorden, in beelden (foto’s, film) of een combinatie ervan.
• Stuur uw inzending voor 21 december 2017 op naar het kantoor van Lambert van Nistelrooij, t.a.v. Mariska Neefjes, secretaris van de jury, via email: lambert.vannistelrooij@europarl.europa.eu.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.