11 juli 2019

Einde van mijn mandaat in het Europees Parlement: stay in touch!

Op 2 juli heb ik afscheid genomen als CDA Europarlementariër. Graag zeg ik u dank voor de samenwerking in de afgelopen perioden. Mijn politieke inzet bracht mij van gemeenteraadslid in Nuland tot Lid van Provinciale Staten in Noord-Brabant, daarnaast Gedeputeerde tot 15 jaar Europarlementariër in Brussel. 

In mijn 15 jaar in Brussel heb ik aan een breed scala van onderwerpen mogen werken: regionaal beleid, onderzoek en ontwikkeling, vergrijzing en de circulaire economie kwamen allemaal voorbij in mijn publicaties. Bijgaand treft u mijn allerlaatste uitgave in de serie ‘Europa Dichterbij’ aan. Hierin vindt u verschillende bijdragen over de samenwerking tussen decentrale, regionale, nationale en Europese partners. Het is mijn overtuiging dat de uitdagingen van nu vragen om vormen van samenwerking tussen deze niveaus: multi-level governance. Het is niet Den Haag, de provincie of Europa alleen die resultaten brengen en de burgers bij het beleid betrekken. Beter afstemmen tussen de verschillende overheden en verbinden levert meer op.

Met mijn afscheid uit Brussel verandert mijn maatschappelijke betrokkenheid niet. Ook na juli 2019 zet ik mijn kennis en ervaring in voor de ondersteuning en regionale ontwikkeling in Nederland en daarbuiten. Dit doe ik via Van Nistelrooij Regional. Voor ondersteuning in de ontwikkeling en realisering van innovatieve projecten in uw stad, regio of land.

Mijn site is te vinden via www.vannistelrooijregional.nl

Mijn contacten lopen voortaan via:

Ik stel het op prijs om contact met u te houden, ook via Twitter, Facebook en Instagram. Of gewoon bij mij thuis in Hilvarenbeek, neem gerust contact op. Ik zal uw digitale gegevens in mijn bestand behouden en u af en toe van mijn activiteiten op de hoogte houden. 

Lambert

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.