18 januari 2014

CDA Aalburg pubquiz

Doe mee aan de CDA Aalburg Pubquiz

Win 250 euro voor de clubkas!!!

Op 19 maart a.s. zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Een gezond verenigingsleven is in de overtuiging van het CDA één van pijlers van de Aalburgse samenleving. We vinden het dan ook belangrijk dat zoveel mogelijk verenigingen kennis nemen van het CDA verkiezingsprogramma.
Het CDA Aalburg organiseert daarom in de voorbereiding op deze verkiezingen een "pubquiz". Alle verenigingen uit Aalburg kunnen hieraan kunnen deelnemen. De hoofdprijs van deze quiz is 250 euro t.b.v. de clubkas.


Deze quiz wordt gehouden op vrijdagavond 7 maart 2014 vanaf 20:00 uur. De locatie is de kantine van voetbalvereniging Wilhelmina'26 uit Wijk en Aalburg.

Naast een gezellige avond en een kans op 250 euro voor uw clubkas is dit ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mensen die zich kandidaat hebben gesteld voor het CDA.

Iedere vereniging kan inschrijven met maximaal twee teams van drie personen. De vragen uit de quiz gaan over algemene (regionale) kennis, (regionale) sport, raadsels en natuurlijk de Aalburgse politiek. Degene die de belangrijkste punten uit het CDA verkiezingsprogramma kennen maken extra kans.

Laat a.u.b. weten of u mee doet aan deze quiz door een e-mail te sturen naar cdaaalburg@gmail.com. Doe dit voor 1 maart 2014. We rekenen op voldoende inschrijvingen. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden. Vermeld bij de inschrijving de volgende gegevens:
1. Naam team
2. Vereniging
3. Contactpersoon
4. Telefoonnummer contactpersoon
5. E-mail adres contactpersoon


Nadere details worden gecommuniceerd met de contactpersoon van het team.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.