24 april 2018

Nieuws uit de gemeenteraad

Afgelopen donderdag, 19 april 2018, is tijdens de eerste vergadering van de nieuw raad van de Gemeente Alphen Chaam het nieuwe raadsakkoord voor de komende raadsperiode gepresenteerd. Het CDA Alphen Chaam is trots op het raadsbrede coalitieakkoord en kijkt uit naar de bestuursperiode van de komende 4 jaar.

Na de benoeming van de wethouders Corry Janssen-Janssen (CDA), Frank van Raak en Erik Wilmsen is Astrid Lanslots benoemd als nieuw gemeenteraadslid namens het CDA Alphen Chaam. Onze wethouder Corry was vastberaden om haar goede werk op het sociaal domein  met nieuwe energie voort te zetten.

Tot onze grote spijt heeft zij vrijdag na de gemeenteraadsvergadering echter slecht nieuws te horen gekregen omtrent haar gezondheidssituatie. Daarom heeft Corry besloten om haar wethouderschap namens de Gemeente Alphen Chaam te beëindigen.

Het CDA Alphen Chaam respecteert natuurlijk deze beslissing en willen Corry bedanken voor haar jarenlange inzet als raadslid en wethouder voor onze gemeente. Daarnaast wensen wij haar en haar familie heel veel sterkte toe in de komende tijd.

De komende tijd zal er ook samen met Corry worden gekeken voor een waardige opvolging.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.