Nick Rombout

Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Nick Rombout, ik ben 22 jaar en ik woon in Nieuwendijk. Ik ben sinds begin 2019 lid van het CDJA en ben daarvoor lid geweest van de Jongerenraad Going 4 Altena. De afgelopen jaren ben ik dus steeds meer mee gaan doen aan de gemeentelijke politiek in Altena en ik vind dat iedereen dat zou moeten kunnen. Wij van het CDJA zijn er dan ook om mee te helpen om een brug te slaan tussen het gemeentehuis en de inwoners van de gemeente. Daarom wil ik graag benaderbaar zijn voor iedere inwoner van de gemeente Altena. Specifiek ben ik voor de dorpen Babyloniënbroek, Hank en Nieuwendijk het aanspreekpunt vanuit de CDA Jongeren. 

Een toekomstbestendig Altena

Thema's

  • Duurzaamheid
  • Gemeentelijke participatie
  • Veiligheid

Visie

Mijn visie op het land van Altena is dat wij een duurzame, veilige gemeente zijn waarin iedereen mee kan doen in de gemeentelijke politiek. Ik vind namelijk dat we de gemeente (en dus de samenleving) met elkaar maken. Daarom streef ik ernaar dat iedereen die dat wil, mee kan doen in de gemeentelijke politiek op de manier die bij jou past! Een belangrijke randvoorwaarde daarvoor is dat we een gemeente zijn die veilig is. Ondermijning is een term die we steeds vaker horen en die ook onze gemeente bedreigt. Om te verzekeren dat iedereen mee kan doen, moeten we daarom hard optreden tegen ondermijning en de criminaliteit niet door laten dringen in onze samenleving. 
Om onze samenleving ook veilig te houden naar de toekomst toe, is een van de grootste gevaren de klimaatverandering. Daarom moeten we nu investeren in verduurzaming en klimaatadaptatie door te innoveren. Investeren nu zal naar de toekomst toe geld gaan opleveren. Een duurzame gemeente Altena zal een voorsprong opleveren die zich dubbel en dwars zal uitbetalen voor de generaties van de toekomst.
 

Missie

Ik streef naar een toekomstbestendig Altena waar iedereen op een veilige manier op zijn of haar manier kan meedoen.

Motivatie

Mijn grootste motivatie om mij namens het CDJA in te zetten voor de gemeentelijke politiek is dat ik wil dat onze lokale politiek echt voor iedereen inzichtelijk en toegankelijk is. Er wordt steeds meer gesproken over vertrouwen in politiek en ik wil hier in ieder geval op lokaal niveau een verschil in maken.

Kernen

Nick is het aanspreekpunt voor de volgende kernen:

  • Babyloniënbroek
  • Hank
  • Nieuwendijk

Neem contact op met mij!

E-mail adres

nick.rombout.nr@gmail.com of altenacdja@gmail.com

Telefoonnummer

0623509270

Social media

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.