22 mei 2015

Burgemeester benoemd

Nieuwe burgemeester Baarle-Nassau officieel benoemd.

Op vrijdag 22 mei 2015 is het Koninklijk Besluit getekend waardoor de benoeming van mevrouw M.H.M.R. (Marjon) de Hoon-Veelenturf tot burgemeester van de gemeente Baarle-Nassau een feit werd. Het CDA wenst mevrouw De Hoon-Veelenturf van harte proficiat met dit heuglijke feit.


Mevrouw De Hoon-Veelenturf wordt op maandag 1 juni a.s. door prof. dr. W.B.H.J. van de Donk, Commissaris van de Koning in de provincie Noord-Brabant, geïnstalleerd in een buitengewone raadsvergadering. Deze openbare raadsvergadering vindt plaats in de raadzaal in aanwezigheid van genodigden. Belangstellenden kunnen deze vergadering op een videoscherm in de hal van het gemeentehuis volgen of beluisteren via de Lokale Omroep. De raadsvergadering begint om 19:30 uur. Na afloop is er een receptie.


Dinsdag 2 juni is de eerste werkdag van onze nieuwe burgemeester. Een drukke dag, maar zij zal ongetwijfeld tijd vrij willen maken om de weekmarkt te bezoeken om in een ongedwongen sfeer Baarlenaren te ontmoeten.


Bij de foto:
Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties ontving mevrouw De Hoon-Veelenturf en wenste haar veel succes met haar burgemeesterschap.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.