08 maart 2022

Bouwen in Lepelstraat

Aan de  inwoners van Lepelstraat is in 2019 gevraagd hoe hun woonvisie is, en wat bleek….de  Lepelstraters willen graag in hun dorp blijven wonen!

Er is genoeg plaats in Lepelstraat om te bouwen, huizen voor jongeren en voor ouderen. Er zijn mooie projecten in de bouwwereld, betaalbaar, duurzaam en redelijk snel realiseerbaar.

Eén van die locaties de STER van Lepelstraat. De gemeente heeft daar grond in bezit waarop ook woningbouw mogelijk is. Het CDA heeft een kijkje genomen bij de STER van Lepelstraat en met inwoners gesproken. In het bestemmingsplan is ruimte voor kleinschalige bedrijven. De combinatie met woningbouw ligt daar voor de hand. Beter dan die ruimte te gebruiken voor plaatsing van enkele “logistieke dozen”. Een goede koppelkans is ook het doortrekken van de geluidswal naast de A4, want daar ontbreekt een stuk van zo’n 150 meter.

Het CDA wil zich inzetten voor ontwikkelingen in de Ster van Lepelstraat op een manier die goed is voor Lepelstraat en dat betekent, zorgvuldig en efficiënt omgaan met de ruimte die we hebben.

Lian Korst
Jaap van Dam
Hans Peter Verroen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.