12 november 2018

CDA Algemene Ledenvergadering op donderdag 15 november

CDA Algemene Ledenvergadering op donderdag 15 november

Het CDA Bernheze organiseert in aanloop naar de gecombineerde Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen een algemene ledenvergadering waarbij de kandidatenlijst van de Provinciale Statenverkiezingen besproken en vastgesteld zal worden. Op deze avond zullen Ezra Leeger en Tanja van de Ven – Vogels spreken over hun kandidatuur voor de Provinciale Staten.

 

We zijn er trots op dat er vanuit onze eigen afdeling een vertegenwoordiger op de kandidatenlijst staat van de verkiezingen voor Provinciale Staten. Ons eigen raadslid Ezra Leeger vertelt ons deze avond meer over haar motivatie om zichzelf verkiesbaar te stellen.
Daarnaast zal Tanja van de Ven – Vogels uit Beek en Donk aangeven waarom zij u, als regionale kandidaat,  wil vertegenwoordigen in Provinciale Staten. Vanuit haar achtergrond in de landbouw gaat zij ons meer vertellen over het landbouwbeleid. Tevens willen we graag met elkaar in discussie gaan over de richting die het provinciaal beleid moet krijgen.

 

De ledenavond vindt plaats op donderdag 15 november om 20.00 uur in gemeenschapshuis “De Stuik” aan de Schoolstraat 14 in Vorstenbosch.
Natuurlijk zullen onze leden bij deze avond zijn. Niet-leden kunnen hun interesse voor deelname kenbaar maken bij onze voorzitter (bartpittens@gmail.com).
Het is een mooi moment om onze regionale vertegenwoordigers beter te leren kennen.

CDABernheze, samen leven, samen wonen, samen werken.


Namens het bestuur van het CDA Bernheze,

Lidy van der Valk

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.