06 april 2022

Dat verklaar en beloof ik

Dat verklaar en beloof ik 

Met deze woorden ben ik afgelopen woensdag, samen met de 22 andere raadsleden, geïnstalleerd in de gemeenteraad. Eerder die week hebben we afscheid genomen van de raadsleden die niet terugkeren in de nieuwe gemeenteraad, waaronder ook onze eigen fractieleden Ezra Leeger en Ruud Leeijen. Als CDA-fractie zijn we erg dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid van de afgelopen jaren. 

Nu de officiële beëdiging van de (op)nieuw verkozen raadsleden heeft plaatsgevonden, is het nog wachten op de vorming van een nieuwe coalitie. Zodra de informateur zijn advies gereed heeft kunnen de gesprekken daarvoor starten. 

De komende vier jaar blijven we als CDA Bernheze makkelijk aanspreekbaar, zijn we altijd bij u in de buurt en bereid om naar u te luisteren. We hopen dat u ons de komende jaren dan ook blijft vinden, er staat een heel mooi nieuw team van maar liefst zeven CDA-raadsleden voor u klaar! 

Ik kijk er in ieder geval erg naar uit om als raadslid aan te slag te gaan en mij de komende jaren in te zetten voor Bernheze. Via deze weg wil ik dan ook alle kiezers nog ontzettend bedanken voor hun stem en het daarmee in mij gestelde vertrouwen. 

Silvana Schoonenberg
Raadslid CDA Bernheze
CDA Bernheze: Altijd in de buurt!
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.