25 mei 2021

Denk mee over het verkiezingsprogramma van CDA Bernheze

Denk mee over het verkiezingsprogramma van CDA Bernheze

Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Een belangrijk moment voor de politiek in Bernheze. CDA Bernheze is nu al bezig met de voorbereidingen voor die verkiezingen. Omdat we de afgelopen jaren veel verenigingen, organisaties en inwoners van Bernheze hebben gesproken, weten we wat er speelt in onze Bernhezer samenleving.

Maar we horen uiteraard ook graag van jou, voor welke belangrijke onderwerpen we ons de komende jaren in moeten zetten. Met welke uitdagingen heb jij of heeft jouw vereniging of organisatie te maken en waar kan de gemeente een bijdrage in leveren? Wat gaat er goed in de gemeente Bernheze en moet zeker voortgezet worden? Wat moeten wij volgens jou zeker in ons verkiezingsprogramma opnemen? Welke aandachtspunten voor het dorp waarin je woont, wil je ons meegeven?

Stuur ons een e-mail ([email protected]) met je antwoorden, opmerkingen, tips en adviezen. Wij nemen de input mee en nemen zo nodig contact met je op. CDA Bernheze is namelijk altijd in de buurt!

Wij hopen op veel input van alle inwoners uit alle dorpen in onze gemeente. Want dan bouwen we samen aan een Bernheze voor de inwoners van nu, maar ook voor later!

Met vriendelijke groet,

Fractie en Bestuur CDA Bernheze

CDA Bernheze: altijd in de buurt!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.