23 februari 2023

Gebruik jouw stem!

15 maart mogen we stemmen voor de Provinciale Staten. Gaan stemmen is belangrijk! Met jouw stem geef je richting aan hoe onze mooie provincie er komende jaren uit zal zien en heb je invloed op wie er de komende jaren, namens jou, keuzes maken voor de toekomst.

 

De provincie lijkt misschien een ver-van-je-bed-show, daar in ‘s-Hertogenbosch. Maar stiekem kom je de provincie vaak tegen. Bijvoorbeeld het OV, waar en hoeveel er gebouwd kan worden, of hoe het buitengebied eruitziet.

 

Er zitten straks 55 mensen in de Statenzaal. Mensen zoals jij en ik. Uit je eigen dorp of buurt. Mensen die meewerken aan ons mooie Brabant en niet langs de zijlijn staan, maar samen de handen uit de mouwen steken om Brabant vooruit te helpen. Zij verdienen onze steun.

 

Ik ben kandidaat voor Provinciale Staten namens het CDA, omdat ik wil bijdragen aan de omgeving waarin ik leef, als moeder en als ondernemer. Het CDA is de partij van de maatschappij die wij samen vormen. Een maatschappij waar we naast elkaar staan, met een dienstbare overheid en betrokken inwoners. Als inwoner van het buitengebied maak ik me sterk voor de leefbaarheid en veiligheid van het buitengebied en kleine kernen. Ik draag het grondbeginsel ‘rentmeesterschap’ hoog in het vaandel en wil samen bouwen aan een groen, duurzaam, veilig en gezond Brabant!

 

Ezra Leeger

Lijst 3, nr. 4

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.