22 oktober 2019

Meer mannen

Meer mannen

Een goede balans is voor iedereen van belang. Die balans zoek je dichtbij jezelf en je naasten, in je werk en in je omgeving. Een juiste balans vinden is voor iedereen een uitdaging en als het goed is een uitdaging waar je energie uit haalt.
De balans tussen werk en privé, off-/online zijn, ja of nee zeggen, tijd voor jezelf of voor een ander.

Ook in de politiek wordt er steeds gezocht naar een juiste balans. Het is een continu proces van de verschillende partijen die met elkaar in overleg zijn, op zoek naar de juiste balans voor ons als inwoner van Bernheze.
Om deze zoektocht zo goed mogelijk te laten verlopen is het nodig om binnen de partijen ook in balans te zijn. Denk aan, jong/oud en zoals we de laatste tijd veel voorbij horen komen: man/vrouw.

Om een juiste balans binnen CDABernheze te behouden zijn we voor het bestuur op zoek naar mannen! Dus mocht het zo zijn dat u energie krijgt van een bestuurlijke functie, dichtbij de plaatselijke politiek, in een betrokken team. Past dit binnen uw balans? Laat het ons weten (cda.nl/bernheze)!

Ik ben voorlopig druk met het vinden van een goede balans met het nieuwe mannetje dat er in ons gezin bij komt. Hopelijk zie ik in het nieuwe jaar ook nieuwe mannen binnen het bestuur van CDABernheze. Tot dan!

Lidy van Menzel

Bestuur CDABernheze

CDABernheze, altijd in de buurt!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.