13 april 2022

One Team!

One team!

Of het nu een sportteam is wat optimaal wil presteren, een orkest wat die ene symfonie ten beste wil geven of een lokale fractie van een politieke partij is die voor de burgers het beste wil: allemaal komen ze het beste uit de verf als ze het als één team doen.

Samen optrekken, de serieuze zaken afwisselen met gezelligheid en gedreven zijn om meters te maken. Als team breng je het simpelweg verder. Een eenzame spits, een getalenteerde trompettist en een gedreven raadslid zijn niks zonder een gedegen verdediging. Een creatieve “dirigent” en een fractie die elkaar aanvult en goede discussies voert.

Nu hebben wij binnen het CDA Bernheze aardig wat zetels binnen weten te slepen tijdens de afgelopen verkiezingen en zijn bijna alle burgerleden inmiddels uitgegroeid tot raadsleden. 
Voorwaar een mooie prestatie en een goede ontwikkeling dat die doorgroei ook echt gestalte heeft kunnen krijgen. 

Nu is het goed om ons team, onze fractie weer uit te breiden met nieuw talent, ervaren krachten of creatieve energieke nieuwe leden. We willen vanuit een goede basis het geluid van heel Bernheze laten doorklinken in de fractie, in de gemeenteraad en in de verschillende commissies.
Lijkt het jou leuk om eens te kijken of de lokale politiek iets voor jou is? 
Schuif eens aan! Kijk eens mee bij CDA Bernheze en ben met ons “one team”! 
Geïnteresseerd? [email protected]  

Gertjan Hermes
Raadslid CDA Bernheze
CDA: Altijd in de buurt! 
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.