30 april 2019

Politiek is het vormgeven van je eigen omgeving

Politiek is het vormgeven van je eigen omgeving

We kunnen het er wel over eens zijn: de maatschappelijke opgaven zijn niet gering, ook in Bernheze. Denk maar aan vraagstukken op het gebied van klimaat. Denk maar aan keuzes die gemaakt moeten worden om onze maatschappij een stukje duurzamer te maken. Om verspilling van voedsel, maar ook kleding tegen te gaan. Denk maar aan vraagstukken over eenzaamheid of armoede. Over hoe we omgaan met ruimte.

Politiek is niets meer of minder dan keuzes maken: beslissingen nemen over onze toekomst. Dat doen we bij het CDABernheze. Een sterke partij met actieve mensen die elk hun steentje bijdragen: de een in de Gemeenteraad, de ander in een van de raadscommissies, weer een ander in het partijbestuur. Maar ook in losser verband zijn er mensen die met ons meedenken met de vragen die in de verschillende dorpen leven.

Denk je nu dat politiek niet voor iedereen is weggelegd? Zeker wel! Kijk maar eens naar het CDA in Bernheze. Een mooie club van actieve vrouwen en mannen van diverse leeftijden en achtergronden, vol idee├źn voor ons mooie Bernheze.

We hebben jou nodig om daar een steentje aan bij te dragen! We hebben jou nodig om mee te beslissen over de toekomst van Bernheze. Politiek is het samen vormgeven van je eigen omgeving, vanuit jouw idealen. Kom eens kennismaken en draag jouw steentje bij!

Ezra Leeger

Raadslid CDA Bernheze

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.