07 januari 2021

Terugblikken en vooruitkijken 1/2

Terugblikken en vooruitkijken 1/2

We gingen vorig jaar met het CDA als altijd voortvarend van start, fysiek vergaderen, bijeenkomst hier, locatiebezoek daar et cetera. Totdat, afijn, u weet wel. 

We schoven enkele grote dossiers die klaar waren voor besluitvorming vooruit, want digitaal debatteren, insprekers de gelegenheid geven, hoe doe je dat? Intussen zijn we dat met zijn allen wat meer meester en ging er heel veel door het afgelopen jaar in Bernheze. 

Zomaar een greep daaruit, de herinrichting van de Graafsebaan in Heesch is opgeleverd, we zijn van start met de aanpassing van de traverse in Heeswijk-Dinther, de eerste balievergunningen zijn verstrekt, er is gestart met de verbetering van de verkeersveiligheid rondom sportverenigingen, de starterslening is terug, in ieder dorp zijn plannen voor nieuwe woonwijken vastgesteld of komt de volgende fase er alweer aan. Diverse plannen op initiatief van het CDA of zelfs aldus unaniem besloten door de gemeenteraad.

Ging alles goed? Nee, natuurlijk niet. En ook daar zijn we kritisch op als CDA fractie, we controleren als gemeenteraad immers ons bestuur en dat doen we namens u. Kunnen er dingen beter, anders, sneller of hebben we nog zaken op ons wensenlijstje staan? Altijd, daar zetten wij ons ook dit jaar weer vol voor in! 

Wat dan zoal? Lees volgende week verder in deel 2. Voor nu alle goeds en veel gezondheid gewenst voor 2021

Mart Smits

Fractievoorzitter CDA Bernheze

CDA Bernheze: altijd in de buurt!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.