28 mei 2019

Trots op Bernheze

Trots op Bernheze

Op 23 mei gaven wij onze visie op het perspectief voor de komende jaren. Een moment van vooruitblikken. We zijn daarbij kritisch, maar vooral trots op wat er mogelijk is in onze prachtige gemeente.  

We zien een positieve toekomst voor Bernheze. De komende jaren investeert de gemeente  onder andere in wonen, zorg, toerisme, landbouw en de leefbaarheid. Dat maakt ons trots. Trots op een perspectief waarin de belangrijkste punten uit ons verkiezingsprogramma duidelijk zichtbaar zijn. We blijven in alle dorpen woningen bouwen voor jong en oud! We houden het buitengebied leefbaar. We investeren in de centra van alle dorpen en we zetten stappen naar een groene gemeente.

Maar we zien ook ruimte voor verbetering. Zo zijn we kritisch over de voorlichting over afvalscheiding, houden een scherpe blik op de toegang tot de zorg en het blijven alert omtrent het beleid over en de sturing van de Maashorst. Ook doen we voorstellen om het onderhoud van de bermen te verbeteren, verkeersproblematiek in de dorpen aan te pakken en willen we ruimte bieden om een windmolen op Heesch-West te overwegen.

Als CDABernheze dragen we ook zelf ook een steentje bij. Een van onze belangrijkste aandachtspunten is eenzaamheid. We organiseren dit najaar een themabijeenkomst hierover.  Want het is een probleem dat we bespreekbaar willen maken en houden.

Zo zijn we als CDABernheze altijd in de buurt.

 

Ruud Leeijen

Raadslid CDABernheze

 

Mart Smits

Fractievoorzitter CDABernheze

 

CDABernheze: altijd in de buurt!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.