11 december 2017

Verrassende kieslijst

Verrassende kieslijst

Afgelopen donderdag hebben de leden van CDABernheze de kieslijst vastgesteld. Opvallende nieuwkomer op nummer 6 is Ruud Leeijen.

Hij stelt zich aan u voor:
Ik ben Ruud Leeijen (28). Opgegroeid bij de tuinderij in de Beemd. In Heesch ging ik naar  basisschool de Toermalijn en het Hooghuis Lyceum Heesch. Ook was ik vaak bij voetbalclub H.V.C.H. te vinden. Na tien jaar in Schaijk te hebben gewoond ben ik weer terug in Heesch. En laten we eerlijk zijn, het voelt als thuis komen.

Ik nam direct contact op met CDABernheze, omdat ik raadslid was voor CDALanderd en me wil blijven inzetten voor de maatschappij. Daar werd ik  warm ontvangen. Blij verrast was ik toen ik hoorde op plek zes van de kieslijst te staan. Een mooie en dankbare plek. Binnenkort word ik burgerlid van de commissie MZ. Dit sluit perfect aan op mijn werk en ervaring.

Wat is mijn drijfveer?
De meeste problemen moeten daar worden aangepakt, waar ze het beste opgelost kunnen worden. Door de mensen zelf, samen met anderen, midden in de samenleving. Ik wil de verbinding zijn tussen de inwoners van Bernheze en het bestuur van de gemeente. Spreek mij daarom aan als er iets is. Samen met CDABernheze zoeken we naar een oplossing. Ik kan niet wachten om mij voor de inwoners van Bernheze in te gaan zetten!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.