17 oktober 2017

Voordracht Peter van Boekel als lijsttrekker CDA Bernheze gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Voordracht Peter van Boekel als lijsttrekker CDA Bernheze gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Het bestuur van CDA Bernheze zal Peter van Boekel voordragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. De leden van het CDA zullen tijdens een algemene ledenvergadering op 8 november hun lijsttrekker kiezen.  

Van Boekel is getrouwd en woonachtig in Heesch. Als wethouder voor het CDA in Bernheze staat hij bekend als een betrokken en enthousiast bestuurder.

Van Boekel is meer dan twintig jaar actief geweest in het bedrijfsleven. Hij werkte in diverse functies bij een aantal ingenieursbureaus. Na 12 jaar raadslidmaatschap,  waarvan 8 jaar als fractievoorzitter en politiek leider van het CDA Bernheze, is hij in 2014 wethouder geworden. Als wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling, Volkshuisvesting, Natuur en Landschap werkt Van Boekel gedreven en met resultaat aan de toekomst van Bernheze.

Peter van Boekel zelf geeft aan nog niet klaar te zijn met zijn werk in Bernheze: “Er wordt inmiddels in alle kernen gebouwd, daar heb ik me de afgelopen jaren volop voor ingezet. Maar bijvoorbeeld op het gebied van recreatie en toerisme laten we in mijn ogen als Bernheze nog kansen liggen. Zowel rondom de Maashorst als in het Aa-dal. Samen met de inwoners van alle dorpen ben ik graag bereid om ook de komende jaren te werken aan een mooie toekomst voor Bernheze.” 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.