Gaston Slagers

Raadslid

Mijn naam is Gaston Slagers, getrouwd met Monique en samen hebben we een dochter Mariska.

Ik ben een geboren Brabander en kom uit een nest met elf kinderen. Als betrokken inwoner probeer ik mijn steentje bij te dragen aan onze Bestse samenleving. Zo ben ik bestuurslid geweest van jongerencentrum TODO, voorzitter van het Bewonersoverleg de Leeuwerik, lid van de Raad van Toezicht van de bibliotheek en bestuurslid bij het Rode Kruis Best. Op dit moment ben ik voorzitter van de KBO-Best, vicevoorzitter van de SeniorenRaadBest (SRB) en lid van de Adviescommissie Beleid van KBO-Brabant.

Wat mij voldoening schenkt in mijn vrijwilligerswerk is de ‘Zorg voor elkaar’. Zorg voor elkaar in de brede zin van het woord zoals m.b.t. solidariteit, zorg voor jong en oud, participatie, duurzaamheid, stimuleren maatschappelijke initiatieven en ga zo maar door. Dat vind ik ook terug bij het CDA in Best. Daarom is het CDA voor mij een logische keuze.

Samen met mijn fractiegenoten probeer ik zo goed mogelijk de CDA-idealen via het raadlidmaatschap inhoud te geven. Dit vanuit de wetenschap dat actieve maatschappelijke betrokkenheid een stevige basis geeft om die rol te vervullen.

Gaston Slagers

E: gastonslagers@hotmail.com  T: (0499) 75 18 03

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.