Ton Timmerman

Bestuurslid, penningmeester, burgerraadslid

Bestuurslid, kandidaat

Ik steun het CDA Best al vele jaren en ben vanaf 2014 ook lid van de partij. Als penningmeester van diverse organisaties ben ik altijd dichtbij.

In de 26 jaar dat ik in Best woon, ben ik altijd actief geweest binnen Bestse organisaties. Eerder bij Vluchtelingenwerk en bij de Wilhelmina Boys, thans betrokken bij Cultuurpassie, Raad van Toezicht Bibliotheek, Stichting Kinderen van de wereld, het Bijna Thuis Huis Best “de Vlinder”, Stichting HartslagBest en Comité 200 jaar Best. De financiële kennis die ik heb opgedaan als directeur/eigenaar van SABBest Accountants en Belastingadviseurs was een extra stimulans om me in te zetten. Samen met vele goed gemotiveerde vrijwilligers heb ik resultaten behaald die bijgedragen hebben aan de Bestse samenleving waarin we met elkaar wonen, werken en leven.

Iedere keer verbaas ik me weer over de grote groep vrijwilligers die zich willen inzetten om iets voor de gemeenschap te willen betekenen. De energie die de vrijwilligers uitstralen geven mij de kracht om door te gaan en er alles aan te doen een omgeving te creëren waarin dit alles kan gebeuren.

Ton Timmerman

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.