Vrijdag 26 april jl. stond voor CDA Bladel in het teken van de Europese Verkiezingen. Op deze dag brachten twee kandidaat Europarlementariërs een bezoek aan Bladel. Tom Berendsen is de Brabantse CDA-kandidaat en staat op nummer 3. Tom heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als directe medewerker van diverse andere Europarlementariërs. Hij wordt gezien als de opvolger van Lambert van Nistelrooij en zal zich inzetten om Brabant op de Europese agenda te krijgen. Annie Schreijer staat voor het CDA op nummer 4. Zij is m.n. gericht op de agrarische sector en de voedselproductie. Annie is de afgelopen jaren al actief geweest als Europarlementariër en hoopt nu aan een nieuwe termijn te kunnen beginnen.

Op vrijdag 26 april hebben we met de twee toekomstige Europarlementariërs twee agrarische bedrijven bezocht om te kijken tegen welke regelgeving zij aanlopen en wat hierin politieke oplossingen kunnen zijn. 

Op dinsdag 26 maart bezocht CDA Bladel, samen met Tom Berendsen, het bedrijf KSE in Bladel. Dit internationale bedrijf heeft dagelijks te maken met de Europese regelgeving. Knelpunten en kansen werden met elkaar besproken.

Twee inspirerende dagen voor zowel de ondernemers als de politiek aanwezigen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.