Sjan Vervoort

Raadslid

Getrouwd met Johan. We hebben 4 kinderen en inmiddels 2 lieve kleinkinderen.
Samen hebben we een melkveebedrijf waar onze zoon inmiddels ook in meewerkt.
Ik ben al heel lang lid van het CDA.
Destijds werd ik benaderd door Jos Duis of ik geen interesse had om lid te worden van het CDA. Omdat ik breed geïnteresseerd ben in alles wat er speelt in onze omgeving en daar graag over wil meedenken ben ik lid geworden.
Wat ik als speerpunt zie voor het CDA en graag aan wil meewerken is een groene woonomgeving voor onze inwoners. Voldoende woningen in alle kernen voor de diverse levensfases en voor alle inkomensgroepen.
Ook het buitengebied heeft mijn interesse. Een goede balans in natuur, wonen, werken, recreatie en bedrijvigheid in het buitengebied waar het voor ondernemers mogelijk moet blijven om een goede boterham te verdienen.
Wat voor mij ook belangrijk is dat we in alle kernen een mooi en goed centrum hebben waar de gemeenschap haar profijt van heeft. Zoals de nog te realiseren MFA in Hapert, de ontwikkelingen rond de Posthof in Bladel, bouwen rond den Tip in Casteren, bouwen en evt. de school verplaatsen naar het Valensplein in Hoogeloon, bouwen in Netersel. En daarbij het groen niet uit het oog verliezen bv ook groene schoolpleinen.
Dit wil ik bereiken door hier constant in mee te denken, goed te luisteren naar onze inwoners en beleid mee te ontwikkelen.

Mail: s.vervoort@bladel.nl
Tefeloon: 0611076282

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.