07 oktober 2016

Politiek Café: Huren in Land van Cuijk op maandag 17 oktober

Politiek Café: Huren in Land van Cuijk

Op maandagavond 17 oktober a.s. organiseert het CDA een Politiek Café. Dit Politiek Café zal in het teken van huurwoningen in het Land van Cuijk staan.

CDA Tweede Kamerlid Erik Ronnes zal aanwezig zijn om te vertellen over de landelijke regelgeving in het huurbeleid. Martin Boswinkel, directeur van Mooiland vastgoed, en Elly Pansier, directeur Wonen van Mooiland; de grootste woningcorporatie in het Land van Cuijk; zullen spreken over de toepassing van dit landelijk huurbeleid.

Naast de drie inleiders van de avond zal Jos van den Boogaart; bestuurlijk trekker vanuit de strategische visie Land van Cuijk voor volkshuisvesting; zitting nemen in de afsluitende sessie waarbij ook het publiek interactief wordt betrokken.
De hele avond zal onder leiding staan van Michiel Mijdam; voorzitter van The Young Talent Group.

Als u wilt weten hoe het zit met de huurwoningen in het Land van Cuijk, hoelang de wachtlijsten zijn voor een huurwoning, de wijze van toepassen van regels om in aanmerking te komen voor een woning, hoe het landelijke beleid rondom huurwoningen is, wat begrippen zijn als ‘scheefwonen’, urgentiestatus of een inkomenstoets? Dan mag u niet ontbreken op deze interactieve avond!

Meer weten over huren in het Land van Cuijk? Kom dan op maandag 17 oktober naar het Politiek Café. Het Politiek Café zal plaatsvinden in Hotel Riche, Steenstraat 51 in Boxmeer. De deuren gaan open om 19:45 uur en de avond begint om 20:00 uur. Toegang gratis.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.