01 maart 2018

Staatssecretaris Mona Keijzer bezoekt Land van Cuijk!

Staatssecretaris Mona Keijzer bezoekt het Land van Cuijk

Land van Cuijk – Op maandag 5 maart bezoekt staatssecretaris Mona Keijzer van economische zaken en Klimaat, op uitnodiging van de plaatselijke CDA-afdelingen, een bezoek aan de Land van Cuijkse gemeenten Boxmeer en Mill en Sint Hubert. Ze doet dat in het kader van de bedrijfsbezoeken die zij aflegt bij MKB bedrijven die uitblinken in innovatie en daardoor succesvol zijn in het creëren van nieuwe werkgelegenheid.

Ook regionaal kamerlid Erik Ronnes zal daarbij aanwezig zijn.

In de gemeente Boxmeer brengt de staatssecretaris een bezoek aan het Oorlogsmuseum in Overloon en gaat ze met lokale ondernemers in gesprek. Thema’s zijn o.a.; het aantrekken en opleiden van technische vakmensen, lokale klimaatprojecten en de maatschappelijk inzet van familiebedrijven.

In de gemeente Mill en Sint Hubert brengt Keijzer een bezoek aan Metaalbouw Vloet. Om 18.00 uur brengt de staatssecretaris een bezoek aan het museum Nostalgie en techniek in Langenboom. Hier zal ze worden bijgepraat over het lokale energieproject ‘Eigen Kweek’ en de industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg een manifest overhandigen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.