Tamara Huffmeijer

Bestuurslid

Tamara Huffmeijer (1969), samenwonend in Boxmeer en moeder van twee dochters. Werkzaam als procesregisseur voor de gemeente Leudal.

Als procesregisseur houd ik me dagelijks bezig met het ontwikkelen en kansrijk maken van ideeën. In onze huidige maatschappij laten mensen zich niet meer vertellen wat goed voor ze is, maar maken we graag zelf een afweging van wat we ergens van vinden. 

En dat betekent dat we als lokale overheid anders moeten omgaan met vraagstukken.  Mijn politieke betrokkenheid bij het CDA komt dan ook deels vanuit mijn dagelijkse werk. Hoe mooi is het om vanuit de bestuurlijke kant iets te betekenen voor de Boxmeerse gemeenschap. Dat ik mijn steentje kan bijdragen aan een leefbare omgeving, waar we nog meer met elkaar in verbinding staan en iedereen de handen uit te mouwen steekt. Ook al is het maar een klein beetje, alleen samen krijgen we dingen voor elkaar. 

Je kunt mij typeren als iemand die alles met veel enthousiasme oppakt, positief, creatief, flexibel en vernieuwend. Ik heb de ambitie om Boxmeer nog mooier te maken, meer ruimte om te recreëren voor jong en oud en meer ruimte om gezamenlijk met mooie initiatieven vanuit de gemeenschap aan de slag te gaan.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.