25 januari 2017

Hélène van As-Jaspers gekozen tot lijsttrekker van het CDA

Tijdens een drukbezochte Algemene ledenvergadering (ALV) heeft de CDA-achterban huidig fractievoorzitter Hélène van As-Jaspers gekozen tot lijsttrekker voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=chq7ZfjWywg

Van As-Jaspers (47) is na haar studies HEAO en Lerarenopleiding Nederlands jarenlang werkzaam geweest in de commerciële dienstverlening als o.a. projectleider en recruitment manager. Tegenwoordig werkt ze als docent Nederlands aan het Elde College in Schijndel.

“Wij willen dat Boxtel, Liempde en Lennisheuvel prettige woon-, werk- en leefgemeenschappen zijn, aldus lijsttrekker Hélène van As-Jaspers. “Het behouden en versterken van de vele goede voorzieningen in onze gemeente zijn hierbij essentieel. Het CDA staat voor respect voor elkaar, menswaardige zorg, veiligheid, leefbaarheid in de wijken en kernen én voor een goed financieel beleid. Dat vraagt om de juiste keuzes maken. Dat doen we door écht te luisteren naar wat er leeft en speelt, door directe communicatie en door samen met inwoners en ondernemers concrete en praktische oplossingen te creëren. Oppositie voeren betekent voor ons positief kritisch meedenken, waarbij we onze visie niet onder stoelen of banken steken. Met grote regelmaat pakken we verbeterpunten op en brengen deze onder de aandacht van de gemeenteraad, wethouders en burgemeester.

Maar het kan nóg beter! De volgende raadsperiode wil het CDA daadwerkelijk meebesturen. Zelf aan het politieke roer zitten en samen met inwoners en ondernemers kansen zien, aanpakken en zaken verbeteren. Het CDA is er klaar voor! Ik heb er heel veel zin in om dat te realiseren”, besluit de lijsttrekker vol energie.

Het bestuur en de achterban van het CDA Boxtel-Liempde zijn zeer tevreden met de benoeming van Hélène van As-Jaspers als lijsttrekker gezien de rol die de CDA-fractie met verve vervult in de huidige raadsperiode. De komende maanden zal hard worden gewerkt aan het verkiezingsprogramma waarin een duidelijke visie te vinden zal zijn van zowel de fractie als de partijleden en inwoners uit de gemeente Boxtel. Daarnaast wordt ook de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing samengesteld. In de tweede helft van 2017 zal de kandidatenlijst gepresenteerd worden.

Het bestuur en de leden van het CDA Boxtel-Liempde kijken met veel vertrouwen uit naar de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart 2018.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.