29 september 2017

Vera Brouns-Wagenaars gekozen tot wethouderskandidaat van het CDA

De Algemene Ledenvergadering van het CDA Boxtel-Liempde-Lennisheuvel heeft Vera Brouns-Wagenaars unaniem gekozen als haar wethouderskandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 - 2022. Eerder in januari 2017 heeft het CDA al Hélène van As-Jaspers gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteverkiezingen. Tezamen met nog een achttal bekende en nieuwe kandidaten vormen zij de top 10 van de kandidatenlijst voor de raadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Tijdens een drukbezochte Algemene Ledenvergadering (ALV) heeft de CDA-achterban huidig raadslid  Vera Brouns-Wagenaars gekozen tot wethouders kandidaat voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Brouns-Wagenaars is na haar studies jarenlang werkzaam geweest bij Unilever. Tegenwoordig werkt ze als docent bij het Elde College.

Vera Brouns-Wagenaars wil graag een verbindende wethouder zijn en haar portefeuille samen met en voor de burgers oppakken. In reactie op haar verkiezing zei Brouns-Wagenaars: “Als uw wethouderskandidaat sta ik voor een goede bereikbaarheid van de gemeente en binnen onze dorpen. Het verenigingsleven dient behouden te blijven en daar waar nodig een impuls te krijgen. Senioren kunnen rekenen op een meer prominente plaats in het gemeentebeleid. Voor het mogelijk maken van deze en andere belangrijke zaken voor de Boxtelse gemeenschap zal ik me hard maken voor het vormen van de benodigde financiële reserves in de gemeentebegroting.

Het bestuur en de achterban van het CDA Boxtel-Liempde zijn zeer tevreden met de benoeming van Vera Brouns-Wagenaars als kandidaat-wethouder gezien de rol die de CDA-fractie met verve vervult in de huidige raadsperiode.  De komende maanden zal de CDA-fractie samen met de kandidaten voor de raadsverkiezingen een drietal bijeenkomsten met de titel: ‘Laat je horen’ voor de inwoners van  Liempde (4 oktober), Lennisheuvel (1 november) en Boxtel (21 november). De inbreng van deze bijeenkomsten wordt meegenomen in het verkiezingsprogramma, waarmee het een duidelijke visie geeft van de fractie, partijleden en inwoners uit de gemeente Boxtel. Eind 2017 zal het verkiezingsprogramma tezamen met de volledige kandidatenlijst worden gepresenteerd.

Het bestuur en de leden van het CDA Boxtel-Liempde-Lennisheuvel kijken met veel vertrouwen uit naar de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart 2018.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.