Bernadette Hoogakker-Van Vlerken

Steunfractielid

Naam: Bernadette Hoogakker Van Vlerken

Leeftijd: 51 jaar

Wijk: Munsel In Goede Aarde

Samen met mijn man Gerrie en dochter Annabelle (14) woon ik met veel plezier in Boxtel. Hoewel ik geboren ben in Canada en ook een tijdje in mijn jonge jeugd in Zuid-Limburg heb gewoond, voel ik me wel een echte Boxtelse.

Na de Bracbant Havo ben ik in Eindhoven de opleiding tot verpleegkundige gaan volgen. Ik heb tien jaar in het Diaconessenhuis gewerkt en daarna nog vijf jaar in een revalidatiecentrum. Na de geboorte van onze dochter ben ik in Boxtel komen werken in Molenweide. Daar werk ik nu bijna vijftien jaar, bij zorggroep Elde. In deze tijd heb ik een managementopleiding gevolgd. Naast mijn werk ben ik een aantal jaar actief geweest in de Oudervereniging van basisschool De Hobbendonken. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, eten met vrienden of lekker op stap. Maar net als iedereen vind ik het met een boek op de bank ook heerlijk!

Mijn politieke activiteiten zijn gestart in 2004 als bestuurslid van het CDA Boxtel/Liempde. Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 ben ik lid van de raadscommissie ruimtelijke zaken. Ik doe het commissiewerk met veel plezier maar wel op een no nonsens manier. Ik vind het prettig als iedereen zegt waar het op staat en er niet omheen draait.

Boxtel staat voor een aantal belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden. Dit zal goed moeten gebeuren en zal pijn gaan doen op meerdere punten. Maar het zijn wel keuzes die op lange termijn goed zijn voor Boxtel en de mensen. Het zal iedereen duidelijk zijn dat er beperkte financiële middelen zijn in deze tijd en dat maakt het moeilijker, maar ik wil die uitdaging graag aangaan. Ik wil mij de komende periode hiervoor gaan inzetten.

Bernadette Hoogakker Van Vlerken

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.