Karin Schoenmakers

Bestuurslid

Naam: Karin Schoenmakers

Leeftijd: 38 jaar 

Wijk: Boxtel West

Ik ben Karin Schoenmakers, getrouwd met Martien en samen hebben wij een dochter en 2 zonen. Wij zijn geboren en getogen in Boxtel. En wonen heerlijk, op een heel mooi plekje in Boxtel, aan de rand van de Kampina.

Na mijn opleiding MEAO heb ik bij verschillende bedrijven op de administratie gewerkt. Sinds september 2007 werk ik bij Woonstichting St. Joseph. Mijn functie is Senior medewerker bedrijfsadministratie. Met veel plezier werk ik hier 28 uur per week.

Graag sta ik op zaterdag langs de lijn van het voetbalveld om onze jongens aan te moedigen. En onze dochter zit op hockey. Ook zijn we graag bij deze wedstrijden aanwezig.

Zelf ga ik ook graag sporten; 2x per week loop ik hard. Bij handbalvereniging H.C.B. ’92 speel ik in het recreantenteam eens in de 2 weken en wedstrijd. Als er tijd over is, ga ik graag een uurtje zwemmen met vriendinnen.

Hiernaast ben ik ook actief als bestuurslid bij het CDA en bij buurtvereniging Smalwatervallei.

De gedachtegang van het CDA spreekt me aan. De fractieleden zijn erg enthousiast en actief. Hier wil ik graag een bijdrage aanleveren middels ondersteunende functie in het bestuur.

Emailadres: karin@schoenmakershetloo.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.