Roel de los Hoyos

Fractielid

Ik ben Roel de los Hoyos, 26 jaar en geboren (tja, eigenlijk in ’s Hertogenbosch) en getogen in Boxtel. In Boxtel ben ik actief in de Stichting Openbaar Carnaval Boxtel. Al meer dan acht jaar zet ik me in om de carnaval in Boxtel in stand te houden en carnaval te vieren met iedereen die dat ook wil. Met volwassenen, senioren, kinderen en (verstandelijk) beperkte personen.

Ik studeer op dit moment Fiscale Economie aan Tilburg University. Een kritische, gezonde houding is van groot belang. “Is deze belasting wel rechtvaardig?” Is een vraag die academici vaak stellen. Het gaat immers over uw en mijn centen. Een kleine uitstap heb ik aan het begin van mijn studentenleven gemaakt naar de opleiding Psychologie. Geen weggegooide tijd, maar mooie ervaringen rijker.

Mensen in mijn omgeving beschrijven mij als een verbinder. Verbindingen tussen mensen in stand houden, maar ook mensen die buiten de boot vallen erbij betrekken. Een praatje aangaan met mensen om erachter te komen wat ze beweegt of wat ze juist tegenhoudt. Daarnaast ben ik een gedreven persoon die weet van aanpakken. Aanpassingen maken daar waar nodig.

Sinds kort zet ik me in voor de Boxtelse politiek. Ik ben trots op Boxtel en wil dit in de toekomst ook blijven! Hoe kan ik dit beter voor elkaar krijgen dan onderdeel uit te maken van de politiek? Daar waar de politiek zich het dichts bij de burgers bevindt, daar waar besluiten direct invloed hebben op het leven van deze burgers.

Ik hoop u snel een keer tegen te komen in ons mooie Boxtel.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.