20 november 2017

#GR18: Peer Swinkels duwt lijst CDA Breda

 

Topman Brabantse bierbrouwer duwt lijst CDA Breda

Peer Swinkels (42), topman van het Brabantse familiebedrijf Bavaria en woonachtig in Ulvenhout, is lijstduwer van het CDA bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Hij staat onderaan de volledig vernieuwde lijst die op 29 november door de leden vastgesteld gaat worden.

Swinkels: “De uitgangspunten en waarden van het CDA spreken mij persoonlijk erg aan en om die reden ben ik al vele jaren lid van het CDA. Wat mij betreft zou alles wat we doen terug te voeren moeten zijn op rentmeesterschap, de kern waar ook het CDA voor staat. We lenen ons land en ook onze mooie stad immers van onze kinderen en kleinkinderen. Bij rentmeesterschap hoort o.a. maatschappelijk ondernemen en samenwerking. Ook in Breda moet dit type ondernemerschap de ruimte krijgen en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Bovendien heb ik veel vertrouwen in de nieuwe koers van het CDA in Breda.”

Voorzitter Tom Berendsen is blij met de steun: “Peer is een inspirerende ondernemer voor Breda en het CDA. We zijn trots op hem en vele andere (agrarische) ondernemers en bekende CDA-ers die als lijstduwers samen met ons gaan werken aan een beter Breda.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.