Met enthousiasme pak ik de uitdaging op om, samen met een grote groep vrijwilligers en kandidaten, ervoor te zorgen dat het CDA minimaal terugkeert met 6 zetels in de gemeenteraad van 2018.

Graag zet ik mijn ervaring als (voormalig) wethouder en als manager/directeur/ondernemer in om, met een deels vernieuwde fractie, te werken aan de thema’s voor een Beter Breda. Te denken valt aan: wonen, zorg, werk en onderhoud van dorpen en wijken. Thema’s die jong en oud aangaan, het CDA als echte volkspartij voor alle generaties!

Het CDA ziet de mens functioneren als onderdeel van een groter geheel. Het menszijn komt tot zijn recht in relatie tot anderen, in gezin, school, werk, vereniging, kerk of ander maatschappelijk verband. Zonder zo’n relatie naar anderen ontstaat eenzaamheid en worden mensen ziek en ongelukkig. Voor het CDA dus belangrijk ons voor het maatschappelijk middenveld sterk te maken. Waarbij de C, naast zijn oorspronkelijke betekenis, voor mij steeds meer staat voor Community: de mens als onderdeel van een gemeenschap, een groter geheel.

Mooi om daar de komende tijd, met vernieuwde krachten en een beroep op onze leden, de schouders onder te zetten.

Dank voor het vertrouwen Ik heb er zin in!

Bob Bergkamp

Lijsttrekker CDA gemeenteraadsverkiezingen 2018

Een beter Breda, dat kan alleen met elkaar

Contactgegevens

Nieuws

Er konden geen recente albums worden gevonden..

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.