Henk de Wert

Burgerraadslid

 

‘Het politieke leven wilde ik niet missen’

58 Jaren jong ben ik, getrouwd met Corrie en sinds 2007 woonachting in Breda. Ik heb twee dochters en drie kleinkinderen. Tijdens mijn dienstplicht bracht ik als reserve officier een jaar door in Duitsland. Na mijn studie Elektrotechniek aan de Technische Universiteit van Eindhoven ben ik bij Philips gaan werken aan de ontwikkeling van optische vezels voor telecommunicatie. Verder heb ik functies bekleed als afdelingsleider, Global Account Manager en momenteel ben ik communicatiemanager bij Philips IT Infrastructuur.

In 1981 ben ik lid geworden van het CDA; in mijn vorige woonplaats Son en Breugel was ik campagneleider, afdelingssecretaris en afdelingsvoorzitter. In 2006 heb ik er het bestuur opnieuw ingericht. In Son en Breugel ben ik tevens gemeenteraadslid geweest.

Na mijn verhuizing naar Breda wilde ik het politieke leven niet missen; ik meldde mij meteen bij het CDA alhier en ben in het voorjaar actief geweest als stagiair bij de CDA fractie. Ook heb ik een bijdrage geleverd aan de voorbereidingen voor het verkiezingsprogramma en neem ik deel aan de maandelijkse bijeenkomsten van BEKOM (Bewoners Kommissie Haagse Beemden).

contact:

hpjm.de.wert@breda.nl

henkdewert@hetnet.nl

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.