22 oktober 2020

CDA Dongen - ’s Gravenmoer ontwikkelt een eigen Ledenportaal

We bevinden ons momenteel in een lastige tijd. We moeten veel dingen laten  om er voor te zorgen dat het Nederlandse zorgsysteem niet overbelast raakt, en iedereen de beste zorg krijgt. Voor het CDA Dongen - ’s Gravenmoer is het ook erg belangrijk om met elkaar in contact te blijven in deze tijden. We moeten het namelijk samen doen.

Helaas kunnen we niet op dezelfde manier het contact hebben zoals we dat gewend zijn. Even geen handen, knuffels of bezoek ontvangen. Tóch zijn we met het CDA Dongen - ’s Gravenmoer bezig om met onze leden in contact te blijven. Het afdelingsbestuur is bijvoorbeeld druk bezig met het opzetten van een digitale Algemene Ledenvergadering die in november plaats zal vinden.

Maar er gebeurt meer. Afdelingsvoorzitter Mark van den Broek en commissielid Stijn Sips hebben samen een digitale Ledenportaal ontwikkeld. Op dit portaal kunnen leden inloggen en heel laagdrempelig in contact treden met de fractie- en bestuursleden. Maar ook met elkaar.

Er is onder andere ruimte om te reageren op de agenda, op de notulen en ruimte voor input die dan besproken zal worden in de fractievergaderingen. En zo valt er nog veel meer te ontdekken. De eerste leden zijn dit al aan het testen. Binnenkort vindt er nog een digitale workshop plaats waarin we in iedereen proberen mee te nemen in de functionaliteiten van het portaal.

Een professionele stap in de ontwikkeling van het CDA Dongen – ’s Gravenmoer, voortkomend uit het Visiedocument, waar het bestuur trots op is: een professionele website speciaal voor onze leden waardoor ze met elkaar in contact blijven.

Maar ook voor de Dongense burger die geen lid is van de partij hopen we zichtbaar en bereikbaar te zijn en te blijven. Door de Commissie Communicatie is gewerkt aan het updaten van onze algemene website en van de Social Media pagina’s. Ook hier kunt u ons dus gemakkelijk vinden en bereiken. Aarzel vooral niet om ons een berichtje te sturen. Dit kan via de website, Social Media of via de mail (rondvraag@cdadongen.nl).

Blijf gezond en let goed op elkaar,

CDA Dongen - 's Gravenmoer

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.