25 februari 2021

Zoom met CDA Tweede Kamerlid René Peters!

Tweede Kamerlid René Peters komt virtueel op bezoek in de regio. De vroegere wethouder uit Oss is één van de twee verkiesbare Brabanders op de lijst van het CDA. Hij wil graag met ons in gesprek over sociale thema’s, maar is ook van harte bereid andere vragen te beantwoorden. De avond is gepland op 1 maart van 20:00 tot 21:30. Praat u ook mee?

Jeugdzorg, armoede en schuldhulpverlening zijn belangrijke thema’s. Door de coronapandemie geldt dat nu meer dan ooit. Onze regionale CDA-afdelingen willen daarom in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen graag in gesprek met Tweede Kamerlid René Peters. Geboren en getogen in Oss, vertegenwoordigt René Peters onze provincie in de Tweede Kamer. Hij is woordvoerder voor sociale zaken en werkgelegenheid en sinds kort ook voor onderwijs.

Deze Zoomsessie wordt georganiseerd door CDA Gilze en Rijen in samenwerking met de afdelingen Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen en Goirle. U kunt zich aanmelden via de onderstaande button. We sturen u dan daags van tevoren een link waarmee u de zoomvergadering inkunt.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.