Functie Raadslid
Woordvoerder Zorg, welzijn en maatschappelijke ondersteuning (o.a. WMO) | Jeugdzorg | Gezondheidsbeleid | Dierenwelzijn | Jongerenbeleid | Inkomen, armoede & participatie | Inclusie
Werkgroep Werkgeverscommissie
Kern- / wijkvertegenwoordiger Biezen
Raadslid vanaf 30-03-2022
Nevenfunctie(s) Psycholoog Amarant & Fivoor

Daniëlle is met haar 24 jaar de volgende twintiger in de lijst. Ze is recent afgestudeerd als psycholoog en momenteel werkzaam in de forensische psychiatrische zorg. Het sociaal domein wekt dan ook haar interesse: werken aan laagdrempelige en bereikbare zorg in Dongen.


Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Danielle Asin (24), recent afgestudeerd als psycholoog en momenteel werkzaam in de forensische psychiatrische zorg. Mensen omschrijven mij als een echte duizendpoot: zo heb ik afgelopen jaren mijn ondernemende, administratieve en leiderschapskwaliteiten verder ontwikkeld. Vrije tijd spendeer ik het liefst buiten in de natuur samen met mijn vriend, hond en paard.

Waarom wil je gemeenteraadslid worden?

Ik wil graag mijn theoretische kennis en werkervaring inzetten om goede, laagdrempelige en bereikbare zorg te realiseren voor iedereen in de gemeente Dongen. In de gemeenteraad zou ik graag de stem vertegenwoordigen van de jongere generaties en hulpbehoevenden woonachtig in de gemeente.

Waar ga jij je voor inzetten? En hoe ga je dat doen?

Ik wil mij inzetten voor alle inwoners uit de gemeente Dongen. Meer specifiek zou ik mij willen richten op studenten, starters, jonge gezinnen en zorgbehoevende ouderen. Gezien mijn theoretische kennis en werkervaring binnen de (geestelijke-)gezondheidszorg zou ik me graag willen specialiseren in het sociaal domein (geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en ouderenzorg). Als (kandidaat-)raadslid hoop ik een verbindende factor te vormen tussen beleidsmakers, hulpverleners en hulpbehoevenden binnen de gemeente Dongen.

Nieuws

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.