Beluister de Podcast!

CDA Dongen - 's Gravenmoer kandidaat-raadslid Daniëlle Asin gaat in gesprek over de Zorg in de gemeente Dongen. In verschillende afleveringen voert ze het gesprek met experts in de Dongense zorg. Is een online meldpunt een toevoeging voor hulp- en adviesvragen? Moeten we een zorgmarkt organiseren als gemeente? Wat doen we met excessieve winsten van aanbieders? Hoe houden we het betaalbaar? Dit en meer kaart Daniëlle aan in haar podcast!

Beluister nu aflevering 1 met Tom

CDA Dongen - 's Gravenmoer kandidaat-raadslid Daniëlle Asin gaat in gesprek over de Zorg in de gemeente Dongen. In deze eerste aflevering voert ze het gesprek met rasechte Dongenaar Tom Schoormans. Tom is onder andere ambassadeur van de gehandicaptenzorg in Nederland. Is een online meldpunt een toevoeging voor hulp- en adviesvragen? Moeten we een zorgmarkt organiseren als gemeente? Dit en meer bespreken Daniëlle en Tom in de eerste aflevering!

Beluister nu aflevering 2 met Nadine Broersen

CDA Dongen - 's Gravenmoer kandidaat-raadslid Daniëlle Asin gaat in gesprek over de Zorg in de gemeente Dongen. In deze tweede aflevering voert ze het gesprek met Nederlandse atlete en Dongens atlete Nadine Broersen. Ook kandidaat-raadslid Marjolijn Diepstra sluit aan. Met onder andere de 'Santa Night Run By Nadine' probeert Nadine meer mensen in beweging te krijgen. Waar vinden sport en zorg elkaar? Je hoort het in deze aflevering!

Beluister nu aflevering 3 met Zorgbemiddelaar - Amarant Groep

CDA Dongen - 's Gravenmoer kandidaat-raadslid Daniëlle Asin gaat in gesprek over de Zorg in de gemeente Dongen. In deze derde aflevering voert ze het gesprek Maike Vuijsters. Zij is zorgbemiddelaar en relatiebeheerder binnen Amarant Groep. Amarant helpt mensen met een verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel gebruik te maken van ieders mogelijkheden. Vanuit haar rol staat Maike veelal in contact met gemeenten. Wat gaat hier goed? Wat kan er beter? Je hoort het in deze aflevering!Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.