Ruud Taks

Mijn naam is Ruud Taks en, afgezien van mijn studententijd, mijn leven lang woonachtig in Terheijden. Een studententijd waarin ik mezelf politiek ben gaan oriënteren en ik ben na gaan denken wat ik het belangrijkste van deze politiek vind; verbinding en beweging. In het dagelijks leven mag ik me bezighouden met allerlei kansen om zo veel als mogelijk mensen in beweging te brengen als Management Trainee bij Optisport Exploitaties B.V. Verbinding en beweging, daar zet ik mij graag voor in! 

Verbinding tussen de verschillende kernen in onze gemeente, verbinding tussen verenigingen, generaties en bovenal het streven naar verbinding van verschillende meningen en belangen in de gemeentepolitiek. Als we naar elkaar luisteren, leren we van elkaar.

Beweging door kansen te grijpen, niet af te wachten. Beweging in het huizenaanbod voor alle generaties in onze gemeente. Beweging in duurzaamheid en door sport, kunst en cultuur voor alle Drimmelenaren. Bij het CDA staan deze principes als een huis, daarom is het CDA voor mij de juiste keuze. 

Beweging en verbinding, ik ben er niet geheel onbekend mee. Variërend van voorop in de polonaise tijdens carnaval, het dirigeren van een kinderorkest of het schrijven van politieke stukken: beweging en verbinding kom je bij mij en het CDA altijd tegen. 

Graag zet ik me de komende 4 jaar in voor goed wonen, werken en leven in Drimmelen. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.