23 januari 2017

Uitnodiging: Leer het CDA en de gemeenteraad kennen

De gemeenteraad. U leest er over. U hoort er van. Maar hebt u nu echt een beeld van de gemeenteraad? Wat het betekent om gemeenteraadslid te zijn? En wat doet het CDA in de gemeenteraad? Waar staan zij voor? En wat kunt u doen als u lid bent van het CDA?

Meldt u zich dan bij ons aan om 'gast van de raad' te zijn met het CDA. Wat kunt u verwachten? 

Vanaf 17:00 uur wordt u welkom geheten door de CDA-fractie in het Stadhuis om een hapje mee te eten.

Daarna zullen de raadsleden vertellen hoe het er in de gemeenteraad aan toe gaat en wat de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden zijn. Natuurlijk kunt u ook uw vragen aan de raadsleden stellen.

Om 19:00 uur volgt u de raadsvergadering vanaf de publieke tribune. 

Tegen het einde van de vergadering verlaten we weer de raadzaal om een presentatie te krijgen van het CDA-bestuur over de partij. Wat doet het bestuur zo al? Welke activiteiten worden er nog meer georganiseerd? En wat kunt u bijvoorbeeld voor het CDA betekenen?

Na afloop kunt u met een drankje alle raads- en collegeleden ontmoeten, waar we tevens zullen proosten op een geslaagde avond!

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. U kunt zich tot dinsdag 24 januari aanmelden bij Marianne Buenen of Remco van Dooren ([email protected] of [email protected]).

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.