02 juni 2017

CDA Eindhoven draagt Linda Hofman-Jobse voor als lijsttrekker

EINDHOVEN – Het bestuur van het CDA Eindhoven heeft besloten om Linda Hofman-Jobse (29) voor te dragen als kandidaat-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. 

“De reden dat wij Linda voordragen als lijsttrekker is dat Linda naast ervaring en politiek inzicht ook ambitieus is”, aldus het bestuur van het CDA Eindhoven. “Binnen het CDA kennen wij Linda als een gedreven politica met oog voor de mensen”.

“Ik ben vereerd en ontzettend gemotiveerd,” aldus Linda Hofman-Jobse. “Als ik het vertrouwen van de Algemene Ledenvergadering van het CDA Eindhoven krijg dan ga ik vol enthousiasme en vol overtuiging de campagne in. Eindhoven heeft flinke uitdagingen op het gebied van veiligheid, mobiliteit, financiën, cultuur en het sociale domein. Het CDA Eindhoven is de partij die dat kan aanpakken”. Linda Hofman-Jobse was tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 ook lijsttrekker en werd daarna fractievoorzitter in de gemeenteraad. Ze is nu inhoudelijk verantwoordelijk voor de portefeuilles veiligheid, financiën, bestuur, economie, evenementen, mobiliteit en dierenwelzijn.

De bekrachtiging van Linda Hofman-Jobse als lijsttrekker wordt bepaald op de eerst volgende Algemene Ledenvergadering. Binnenkort zal ook de rest van de kieslijst gepresenteerd worden. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.