Portretfoto Mona Keijzer voor Rijksoverheid.nl
11 juni 2020

CDA Eindhoven organiseert meeting met staatssecretaris Mona Keijzer voor MKB’ers

Coronacrisis... Hoe nu verder?
De coronacrisis betekent een moeilijke en volstrekt unieke situatie voor ons land en zeker ook voor Eindhoven. Met name onze ondernemers, waaronder onze midden- en kleinbedrijven, zoals winkeliers, horeca, recreatie, maar ook industriële bedrijven, start-ups en familiebedrijven, worden hard geraakt en houden soms met moeite het hoofd boven water. Er zijn ook ondernemers die deze tijd als kans zien om ondernemen op een andere wijze vorm te geven. Op donderdag 18 juni gaat staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer heel graag ‘digitaal’ met hen in gesprek.

Aanmelden
Meld je hier direct aan voor de digitale Teams meeting. Deze zal onder leiding staan van CDA Eindhoven raadslid Remco van Dooren. Voor vragen kun je contact met hem opnemen via r.van.dooren@eindhoven.nl. Er is een limiet dus meld je snel aan en stuur je meest prangende vraag aan Mona alvast in. Na aanmelding ontvang je een mail met instructies voor de meeting. De meeting zal plaatsvinden van 16:30 tot 17:15 uur.

Samen uit de crisis
Heb je vragen over de door het kabinet genomen steunmaatregelen? Hoe gaat de anderhalve meter samenleving eruitzien? Wat betekent dat voor jouw onderneming? Kortom: hoe komen we hier samen uit? Dit en meer komt allemaal aan bod tijdens deze informele meeting waarbij ook CDA-Kamerleden Hilde Palland (MKB en familiebedrijven) en Mustafa Amhaouch (bedrijfslevenbeleid, MKB) zullen aanschuiven. Zien we je daar?

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.