22 mei 2021

Vacature: Communicatiemedewerker CDA Eindhoven

Ben jij gek op social media en de online wereld? Gaat jouw hart sneller kloppen bij veel likes, views en interacties? En weet je hoe je een communicatiestrategie moet vormgeven en uitvoeren?

Het CDA Eindhoven is per direct op zoek naar een collega die barst van de ambitie en passie om de beste te zijn in het vak. Een online held die de creativiteit uit de kast haalt om het CDA beter op de Eindhovense kaart te zetten.

Dit ga je doen:

Jij bent verantwoordelijk voor de online communicatie van CDA Eindhoven. Je vertaalt de CDA-standpunten, bijdragen en voorstellen naar duidelijke online communicatie allemaal gericht op het vergroten van ons bereik onder (potentiële) kiezers. Je maakt filmpjes, houdt de social media bij en zorgt ervoor dat de website altijd actueel is. Allemaal volgens de huisstijl van het CDA. Ondertussen ben je bezig met het schrijven van een persbericht, dat je natuurlijk zelf op Facebook, Instagram, Twitter en op de website plaatst. Je zet online politieke campagnes op, zoekt steeds interessante kansen voor onze raadsleden en je werkt dossiers inhoudelijk mee uit om zo de communicatie te stroomlijnen.

Dit bieden we jou:

Werken als fractiemedewerker is afwisselend en uitdagend. Je leert veel over Eindhoven en de politiek en je bent als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de stad. Je maakt onderdeel uit van een energie en gemotiveerd teams dat streeft naar een mooier Eindhoven. Je kunt je uren flexibel inzetten en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Voor je werkzaamheden ontvang je een prima vergoeding. We bieden je een overeenkomst aan voor de periode tot 1 april 2022, waarbij je zelf voor een groot deel je werkzaamheden flexibel kunt uitvoeren.

Dit vragen we:

Je bent voor 7 uur per week beschikbaar vanaf begin juni 2021. Je hebt goede organisatorische vaardigheden, schrijft foutloos Nederlands en bent flexibel. Je hebt bij voorkeur een achtergrond in communicatie, marketing of PR en je zit boordevol ideeën om de CDA-fractie communicatief te laten uitblinken. Je bent bekend met het ontwerpen, vormgeven en het editen van communicatie-uitingen (foto’s en video’s). Je vindt het niet erg om een klus op te pakken als dat nodig is. Je kan zelfstandig en georganiseerd werken, je stelt de juiste prioriteiten en voelt aan welke communicatie snel moet gebeuren en welke even kan wachten. We werken regelmatig tot laat maar het is altijd gezellig. Bij voorkeur woon je in Eindhoven of in de buurt. Nog geen lid van het CDA? Geen probleem, als je je maar kunt vinden in onze ideeën: tijdens je werk leer je het CDA Eindhoven snel genoeg kennen.

Enthousiast?

Leuk! We ontvangen je sollicitatiebrief en cv graag uiterlijk 29 mei 2021 via cda.fractie@eindhoven.nl.  Je hoort daarna zo snel mogelijk wanneer je op gesprek mag komen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.