Peter Blom

Bestuurslid

Hallo, mijn naam is Peter Blom en ik ben sinds 2003 lid van het CDA. Ik heb me altijd verbonden gevoeld met deze partij die datgene wil waar ik vind dat wij allemaal voor zouden moeten staan. Ik hoop met mijn bijdrage de wereld een heel, heel klein stukje beter te maken.

Ik woon sinds 2005 in Eindhoven en voel me zeer thuis in deze stad wat me ertoe deed bewegen om me in 2014 kandidaat te stellen voor de gemeenteraad. Helaas leverden we toen twee zetels in waardoor ik niet als raadslid maar wel als commissielid Ruimte aan de slag ging. Echter voor een korte periode want het bleek niet te combineren met mijn dagelijkse werk.

Ik heb op veel plaatsen gewoond te weten Den Bosch, Den Haag, Zoetermeer, Veldhoven, Hapert, Westerhoven en tenslotte Eindhoven. In deze stad voel ik me thuis. Een mooie en ambitieuze stad wat door velen nog steeds niet (h)erkend wordt.

Ik werk als teammanager Bedrijfsvoering en Interne Dienstverlening bij de gemeente én in het mooie Oirschot. In mijn vrije tijd wil ik graag wandelen, fietsen en trein ik graag het land door. Ook voor een museumbezoek ben ik te porren. Ik bezoek graag de wedstrijden van PSV van welke club ik een seizoenkaart heb. Ik woon met veel plezier midden in onze mooie stad. Ik ben ook regelmatig in Best te vinden waar mijn vriendin woont.

Sinds 2018 ben ik voorzitter van het CDA Eindhoven. De ambitie is om als CDA een rol van betekenis te spelen in onze stad. Dat kan als we groot genoeg zijn en blijven. Ik zet me ervoor in om dat te bewerkstelligen. Met alle enthousiaste CDA-ers om mij heen moet dat lukken.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.