20 maart 2021

Benoeming burgerraadsleden

Beste leden,

In nieuwsbrief nummer 6 van vorig jaar las u dat onze fractie versterkt is met 3 dames. Clarissa Ernest-Rutten, Jacqueline Klaassen, Claartje Bierkens hebben zich aan u voorgesteld. Zowel de fractieleden als het bestuur zijn zeer blij met de enthousiaste inzet van de 3 dames. Hun kennis en kunde is een waardevolle aanvulling binnen onze fractie.
In de raadsvergadering van 22 februari jongstleden zijn Clarissa, Jacqueline en Claartje benoemd tot burgerraadslid. Daarbij hebben Clarissa en Jacqueline die avond ook de eed afgelegd. Helaas was dit voor Claartje toen niet mogelijk, zij zal op 12 april alsnog de eed afleggen. Dames: van harte gefeliciteerd met jullie benoeming en zeer welkom in onze fractie. 


Vorig jaar kregen alle (burger)raadsleden in het kader van de databeveiliging een officieel mailaccount van de gemeente Etten-Leur. Het is de bedoeling dat alle correspondentie via deze mailadressen verloopt:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

En voor de volledigheid het mailadres van onze wethouder: [email protected]

Zo, nu bent u allen weer op de hoogte van onze ”fractie-op-volle-sterkte”. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u!

Kitty Hoevenberg-Aerts
Secretaris fractie CDA
(Email: [email protected] )

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.