02 november 2020

Joost van ’t Hof nieuw burgercommissielid

Team CDA Geldrop-Mierlo is verheugd met de komst van Joost van ’t Hof als nieuw burgercommissielid per 2 november 2020. Hij is woonachtig in Geldrop en studeert rechten in Leiden. Met zijn 18 jaar is hij het jongste lid van de CDA-fractie, daarnaast is nooit eerder in Geldrop-Mierlo zo’n jong burgercommissielid aangetreden. Joost volgt Corine Remmers-van den Hurk op die wegens haar drukke agenda als bestuurder bij een zorginstelling een stapje terug doet. Corine blijft actief als fractieondersteuner. 

Joost over zijn stap in de lokale politiek en zijn keuze voor het CDA: “De laatste tijd merk ik dat het steeds minder een unicum is dat jongeren een helder uitgedachte politieke visie hebben, zonder die daadwerkelijk uit te dragen. Ik hoop die stap nu wel te maken, om te laten zien dat het wel degelijk kan.
Afgelopen zomer ben ik lid geworden van het CDA, ten tijde van de lijsttrekkersverkiezing. Hét CDA-verhaal kwam toen voor mij weer echt naar voren. Een overheid die focust op eigen initiatief en durft los te laten, maar niet schroomt om naar voren te stappen als dat helpt. Ik kijk er erg naar uit om me in Geldrop-Mierlo voor dit verhaal in te zetten!”

Fractie en bestuur zijn erg blij met zijn komst. Welkom Joost en veel succes!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.