09 oktober 2021

Marc Jeucken voorgedragen als lijsttrekker

Het bestuur van het CDA Geldrop-Mierlo draagt de 54-jarige Marc Jeucken voor als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

De geboren en getogen Geldroppenaar is sinds 2014 actief voor het CDA in de lokale politiek. Het bestuur ziet in Marc een zichtbare en sociale volksvertegenwoordiger die met talloze mensen in Geldrop en Mierlo in contact staat en als benaderbaar politicus midden in de samenleving en het verenigingsleven staat. Marc kent de dorpen en haar inwoners als geen ander. Vanuit zijn betrokkenheid zet hij zich sinds 2014 in de rol van wethouder in voor Geldrop-Mierlo. In de huidige periode heeft Marc zich verdienstelijk gemaakt op de onderwerpen economie, recreatie en toerisme, werk en inkomen en natuurlijk bouwen en wonen. Tevens is hij als eerste locoburgemeester zeer actief geweest in de periode dat de gemeente op zoek was naar een nieuwe burgemeester.

Het CDA Geldrop-Mierlo prijst zich gelukkig met deze kandidaat. Op 8 november is er een Algemene Ledenvergadering waarin de leden de voordracht kunnen bekrachtigen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.