28 maart 2022

Bedankt voor het vertrouwen!

Verkiezingen brengen met zich mee dat er ook mensen zijn die stoppen. Bij het CDA Gemert-Bakel nemen 3 fractieleden afscheid van de gemeenteraad. Onze Toos, Fons en Hendrik bedanken u:

Toos van den Hurk
Na twintig jaar geef ik het stokje door. Na eerst commissiewerk ben ik in 2002 in de gemeenteraad gekomen. 3 periodes raadslid, 1 periode als commissielid en afgelopen periode weer raadslid.  Vanaf mijn jeugd tot heden voel ik mij betrokken bij de gemeenschapszin,  inrichten van het buitengebied en infrastructuur. Er is echt heel hard gewerkt met veel goede ontwikkelingen zoals bijna in elk dorp een MFA. We moeten ook trots zijn op onze vele sportaccommodaties, deze ontwikkelingen komen de leefbaarheid ten goede. Als raadslid werk je natuurlijk voor de gehele gemeente Gemert-Bakel. Maar je eigen dorp ligt toch wel het meest onder de loep. Graag wil je betrokken zijn met de inwoners en zo de geluiden en wensen van je achterban opvangen. Ik ben trots dat ik dit werk heb mogen en kunnen doen. Ik heb een steentje heb kunnen bijdragen aan de gemeenschapszin van Gemert-Bakel. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen!

Fons Verhees
Graag wil ik iedereen bedanken die mij de afgelopen raadsperiode het vertrouwen heeft gegeven om deel uit te maken van de gemeenteraad. Met erg veel plezier kijk ik terug op deze periode. Mezelf inzetten voor de maatschappij en in het bijzonder voor Milheeze is wat ik het allerliefste doe. Het is een voorrecht dat ik deze functie vier jaar heb mogen invullen. Toch heb ik er zelf voor gekozen om mezelf niet verkiesbaar te stellen deze raadsperiode. Om dit werk goed uit te voeren moet je er veel tijd insteken en er met volle overgave voor kunnen gaan. Gezien het feit dat ik in de afgelopen periode ben getrouwd en vader ben mogen worden van twee prachtige kinderen, kan ik mezelf niet voor 110% in te zetten voor onze gemeente. Wellicht dat dit in de toekomst anders ligt en dan sluit ik mij weer heel graag aan.

Hendrik van Hout
De afgelopen zes maanden heb ik raadslid mogen zijn voor onze prachtige gemeente. Toen onze fractievoorzitter Stefan me belde met de vraag of ik de zetel van Anita Relou in wilde nemen, heb ik even getwijfeld. Ik zat toen voor mijn studie op kamers in Den Haag – was ik nog wel ‘Bakels’ genoeg? – maar ik heb alleen maar positieve reacties gehad van mensen die het tof vonden dat er (Bakelse) verjonging kwam in de politiek. Jongeren in de politiek liep ook als een rode draad door mijn raadswerk heen: presentaties voor het project YoungLeaders en de bibliotheek tot het invoeren van een jongerenraad. Ik ben heel dankbaar voor alles dat ik heb mogen ervaren en leren – maar ik vind ook dat ik nog heel veel te leren heb. Daarom ga ik na de vakantie in Antwerpen een master volgen. Ik wil iedereen die ik de afgelopen periode gesproken heb ontzettend bedanken, tot wir us!

CDA Gemert-Bakel

[email protected]

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.