31 oktober 2016

De Groenste Dag

Op zaterdag 5 november vindt de Groenste dag van Brabant plaats, waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Welke kansen ziet elke lokale afdeling van CDA Brabant? Dat is de vraag die deze dag centraal staat.

CDA Gemert-Bakel ziet kansen in ONZE INWONERS AAN ZET!

Vanaf 11.30 uur is iedereen die hierin geïnteresseerd is uitgenodigd in de pastoriewoning in Bakel.
 
Onder het genot van een voor u gratis lunch verzorgd door het CDA Gemert-Bakel ontvangen wij tweede kamerlid Erik Ronnes in Bakel. Deze dag willen we graag horen van Erik hoe hij deze ontwikkeling ziet en hoe Den Haag hierin gaat faciliteren! Daarnaast zal er ook voldoende ruimte zijn om met Erik in gesprek te gaan over welke kansen u ziet binnen onze gemeente waar Den Haag echt meer aandacht aan moet gaan besteden.  
 
Waarom in Bakel?
In Bakel is ongeveer een jaar geleden de dorpsraad nieuw leven ingeblazen met De Stem Van Bakel. Inmiddels hebben zij een dorpsvisie met uitvoeringsplan aan de Raad van Gemert-Bakel gepresenteerd. Hierin beschrijven ze welke acties ze in 2017 en 2018 met de gemeente, maar nadrukkelijk onder eigen regie, willen uitvoeren om van Bakel een nog levendiger en toekomstbestendiger dorp te maken. In 2016 zijn al diverse initiatieven opgepakt. Een mooi voorbeeld van ONZE INWONERS AAN ZET!

Samengevat:
Datum: 5 november
Tijd: 11.30 – 13.30 uur
Plaats: Pastoriewoning, , Bakel
Kosten: geen
 
Graag ontmoeten we u hier tijdens onze lunch om te praten. Je kan je aanmelden, door een bericht te sturen naar Willeke van Zeeland ([email protected] of 06-82876420). We hopen op een grote opkomst!
 
Graag zien we jullie op 5 november in Bakel!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.