11 januari 2019

Een KERNgezond 2019 voor u

Het nieuwe jaar is nog maar net van start. De periode van kerstdiners en nieuwjaarsborrels is weer voorbij en we komen weer in het ritme van alledag. Vanaf deze plek wil ik u nog een mooi 2019 wensen. Ik hoop dat het voor u allen een goed, liefdevol en KERNgezond jaar wordt.

Ook de politiek begint weer aan een nieuw jaar. Een jaar met verkiezingen voor de provincie, de waterschappen en Europa. Verkiezingen die misschien wat verder-van-uw-bed lijken te staan maar die dichterbij zijn dan u denkt. De komende periode zullen wij regelmatig onderwerpen die van belang zijn bij deze verkiezingen belichten. Om het u wat makkelijker te maken en omdat wij hopen dat u het komend jaar naar de stembus gaat om uw stem te laten horen. Als CDA blijven wij namelijk geloven in de kracht van de democratie en dus dat u bepaalt wie Brabant (en Europa) beter maakt. We zijn in ieder geval heel blij met een goede vertegenwoordiging van de regio op de verkiezingslijst van het CDA Brabant. Met Tanja van de Ven uit Beek en Donk op plek 3 en met John Bankers uit Asten op plek 7 kunnen we de Peelregio weer op de kaart zetten in Den Bosch. De komende tijd zult u zeker van deze mensen gaan horen!

Dan naar onze eigen gemeente. Wij zullen ook dit jaar weer ons uiterste best gaan doen voor u en voor onze mooie gemeente. Tijdens de verkiezingen hebben we het vaak gezegd: Wij geloven in een gezonde basis voor nu, maar ook naar de toekomst toe. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat het nu goed gaat, maar ook dat de generaties na ons het goed hebben. Daarom blijven wij ons inzetten voor een KERNgezonde gemeente. Voor 2019 zit de uitdaging vooral in het realiseren van wat wél kan, ondanks de beperkte financiële middelen. De zorgkosten en met name de openeinderegelingen blijven een onzekere factor. Toch denken wij dat we samen met u veel kunnen bereiken. Laten we blijven kijken naar wat wel kan zodat we ook het komend jaar mooie initiatieven kunnen waarmaken in Gemert-Bakel. Wij zullen u in ieder geval ook dit jaar actief blijven informeren over onderwerpen die spelen. De komende tijd gaan we u bijpraten over onder andere: ontwikkelingen centrum Bakel, de N279, de zorg, zwembad en sporthal Molenbroek, het kasteel en woningbouw.

De KERNavonden komen terug! Ook gaan we net als vorig jaar KERNavonden organiseren. Wij komen naar u toe om met u te praten over initiatieven en ontwikkelingen in uw eigen dorp. Want uw kern telt! En het is voor ons belangrijk om van u te horen welke kansen u ziet die wij moeten oppakken. In het Gemerts Nieuwsblad en op onze website leest u binnenkort meer over deze kernavonden. Wij hopen u daar te ontmoeten.
Wilt u graag persoonlijk contact over een bepaald onderwerp?
Neem contact op en wij komen bij u langs.

Anita Relou (06-13048355)
Fractievoorzitter

CDA Gemert-Bakel

[email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.